Mediated Life

Mitt i Vi-Media, Media 2.0, Promatör-revolutionen och Deltagarjournalistikens välsignade värld. Circa 2006.

onsdag, mars 01, 2006

Blogger i telefonen? Jajamensan…

En kort nyhet från gårdagen om nya telefoner från Sony Ericsson får tidningarna att gå i spinn. Av de förväntade anledningarna, fet kamera, läcker design och massor med säljbart lull-lull. Och missförstå mig rätt - jag älskar en bra kamera lika mycket som nästa snubbe. Men det som verkligen får igång mig och borde få redaktörer på nyhetstidningar och -sajter runt om i världen att gå upp i brygga och skratta sig harmynta är det faktum att telefonerna i fråga också har någon typ av Blogger-klient inbyggd.

Helt plötsligt finns möjligheten för varje bärare av en sån här blogo-fon att vara tokigt nära publicering i varje ögonblick. Och med hög kvalitet. Gnuggen edra händer, sajtoperatörer - här kommer fet input.

Det här måste nagelfaras. Alltså kommer jag, likt många andra i pressen, att utnyttja det faktum att jag har mejladressen till produktchefen på Sony Ericsson och för honom förklara att det är imperativt att han låter mig testa denna makalösa manick. För att ni andra ska kunna få en förstahandsrapport från livet på bloggfronten ter sig.

Vad tror ni? Kommer de att falla för trycket?

Technorati Tags: , ,

0 Comments:

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home